Terug naar overzicht

Nipponia Biq Biq

Incl. BTW € 2.099,- € 1.679,-

Nipponia Biq Biq

€ 2.099,- € 1.679,- Incl. BTW

0 KM Tellerstand
Automaat Transmissie
2023 Bouwjaar
Benzine
Brandstof
Toon alle specificaties
Benzine 2023 Automaat 0 KM
Deel deze advertentie:

Specificaties

BTW of Marge Incl. BTW

Motor en transmissie

Brandstof Benzine
Transmissie Automaat

Beschrijving

NU JUBILEUMCTIE 20% KORTING!!!
nog 3 stuks beschikbaar!!

De BiQ 50cc is een moderne benzinescooter die 100% voldoet aan de nieuwste en strengste Euro-5 specificaties. Het heeft een onderscheidend en zeer geslaagd ontwerp, een krachtige motor en de grootste buddyseat in de categorie. Dit zorgt voor ultiem comfort en een geweldige rijervaring.
Ontdek hieronder meer.


Motor & Ontwerp
De motor van de BiQ is ontworpen om te voldoen aan de eisen van de laatste Euro-5 specificaties. Het is een krachtige motor met een geavanceerd brandstofinjectiesysteem. Dit betekent minder brandstofverbruik en een langere levensduur van uw motor..
Het is geen geheim dat het design van de BiQ een van zijn sterkste punten is. De gladde rondingen met de kenmerkende voorkant zorgen ervoor dat hij zich meteen onderscheidt van de rest. De BiQ zit vol schitterende details die samen zorgen voor dit verbluffende resultaat. De Biq wordt geleverd in verschillende toffe kleuren.

Veiligheid
De BiQ zou niet als een topscooter kunnen worden beschouwd als hij niet was uitgerust met hoogwaardige componenten. De BiQ wordt geleverd met een schijfrem voor en trommelrem achter, beide ontworpen om te presteren onder de meest veeleisende omstandigheden.

Digitale Kenmerken:
De BiQ 50 wordt geleverd met veel digitale functies die uw ervaring met de scooter aangenamer maken. Hij beschikt over een USB-aansluiting om uw smartphone op te laden. Geen smartphone meer met een lege batterij.

Comfort & Verlichting
Comfort is van levensbelang bij het rijden door de stad. De BiQ heeft u staat u bij. Het beschikt over de grootste buddyseat in de categorie. Het beschikt ook over een opvouwbaar bagagerek achter, om alle essentiële items die u nodig heeft, mee te nemen. Hij heeft veel ruimte onder de buddy en onder het stuur, evenals een haak om tassen op te hangen.
Veiligheid is voor ons van levensbelang. De BiQ is een volledige LED scooter. De prachtige LED-verlichting maakt je zichtbaar voor je omgeving en creëert een heldere lichtbundel voor je, waardoor nachtelijk rijden weer leuk wordt.

Standaard 24 maanden garantie.

We hebben ons uiterste best gedaan om alle informatie in deze advertentie correct weer te geven. Er kunnen echter geen rechten worden ontleend aan de verstrekte informatie in de advertentie. Vertrouw niet alleen op deze informatie maar controleer altijd zelf de zaken welke voor jouw belangrijk zijn en je beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Neem contact op met de verkoper voor aanvullende vragen.
Mogelijk gemaakt door Mobilox
<